News Flash:

Paste fusilli cu dovlecei

14 Martie 2014
1540 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g Fusilli Barilla
400 g sos de masline Barilla
200 g dovlecei proaspeti (zucchini)
30 g ulei de masline extra virgin
cateva frunze proaspete de menta

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente, in multa apa, usor sarata. Cat timp fierb acestea, spala si taie dovleceii in fasii subtiri.
Pune o tigaie de teflon la foc, adauga putin ulei de masline si gateste usor fasiile de dovlecei. Adauga sosul de masline, adauga si frunzele de menta si pune deoparte.
Stoarce pastele de apa si amesteca-le cu sosul direct in tigaie. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste fusilli paste dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1287 viz    0 com
1547 viz    0 com
2051 viz    0 com
1286 viz    0 com
877 viz    0 com
1462 viz    0 com
1025 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016668 (s)