News Flash:

Paste fusilli cu carne de curcan

4 Octombrie 2011
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fusilli cu carne de curcan
Ingrediente: 250 g paste fusilli 600 g carne de curcan fiarta si taiata fasii 200 g maioneza 200 g iaurt 200 g telina tocata 50 g ceapa verde tocata un praf de piper 1 lingurita sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se pun intr-o strecuratoare, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron mare se amesteca maioneza cu iaurt, ceapa, sare si piper. Apoi se adauga carnea de curcan, pastele si telina. Se acopera si se da la frigider o ora. Se serveste rece. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste boia rosie mere almette piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1312 viz    0 com
1939 viz    0 com
1790 viz    0 com
2404 viz    0 com
5634 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023406 (s)