News Flash:

Paste fusili cu parmezan, la cuptor

24 Februarie 2014
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
50g sos Pesto
60g smantana
120g iaurt grecesc
60g parmezan ras
2 salote tocate
4 catei usturoi tocati marunt
450g spanac congelat
350g paste cu spanac (fusili)
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:


Decongeleaza spanacul si scurge-l bine de apa. Incinge cuptorul la 180C si unge un vas de copt din ceramica (23x23cm) cu ulei de masline. Fierbe pastele cu spanac conform intructiunilor de pe ambalaj ca sa fie aldente. Scurge-le si lasa-le deoparte. Cat timp se fierb pastele amesteca intr-un bol spanacul decongelat si tocat putin cu un cutit, salotele tocate si usturoiul. Adauga parmezanul ras.

Intr-un alt bol amesteca iaurtul, smantana si pesto.Condimenteaza cu sare si piper, apoi incorporeaza cele doua oua batute usor. Amesteca pastele fierte cu spanacul, apoi toarna sosul cu iaurt si amesteca totul bine in vasul de copt. Pune vasul la cuptor timp de 30 de minute.
Serveste pastele cu salata de varza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste spanac paste cuptor fusilii branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1270 viz    0 com
6999 viz    0 com
1205 viz    0 com
39978 viz    0 com
1103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021858 (s)