News Flash:

Paste fuselini cu sos alb

3 Iunie 2013
2378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 200 g fuselini
1 borcan ciuperci
2 fire usturoi verde (partea alba)
unt
vin alb
4 linguri smantana
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.
Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa, apoi i-am lasat la scurs. Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana.

Paste fuselini cu sos alb recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfurie adanca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022403 (s)