News Flash:

Paste fuselini cu sos alb

3 Iunie 2013
2432 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 200 g fuselini
1 borcan ciuperci
2 fire usturoi verde (partea alba)
unt
vin alb
4 linguri smantana
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am potrivit de sare si piper.
Fuselinii i-am pus la fiert in apa multa si putina sare, cca 14 minute, conform intructiunilor. I-am pus intr-o strecuratoare, i-am trecut sub jet de apa, apoi i-am lasat la scurs. Intr-o farfurie adanca am pus fuselini, apoi sosul de ciuperci cu smantana.

Paste fuselini cu sos alb recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfurie adanca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015968 (s)