News Flash:

Paste fundite cu legume si sos de parmezan

2 Mai 2011
3794 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fundite cu legume si sos de parmezan
Ingrediente: 350 gr paste in forma de fundite 8 buchetele de broccoli 4 rosii medii 2 cepe rosii 1 ardei gras galben jumatate pachet unt de masa 6 catei de usturoi 6 linguri sos de parmezan sare piper ulei de masline Mod de preparare: Pune pastele fundita la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline. Spala bine buchetelele de broccoli si pune-le la fiert. Poti folosi si broccoli gata fiert, la borcan. Toaca marunt ceapa rosie si amestec-o cu ardeiul gras galben taiat cubulete. Toaca marunt usturoiul. Adauga la amestec usturoiul tocat, rosiile taiate feliute, apoi pune amestecul pe foc, 5-6 minute, in untul topit in prealabil. Adauga pastele scurse bine de apa, sosul de parmezan si mai lasa 2 minute. Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura sarmale tarhon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1802 viz    0 com
1590 viz    0 com
2869 viz    0 com
1505 viz    0 com
1348 viz    0 com
3223 viz    0 com
1300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016345 (s)