News Flash:

Paste Fettuccini Alfredo

19 Noiembrie 2013
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g paste fettuccini
1 ceasca arpagic
150 ml lapte
1 ceasca de parmezan ras
2 linguri busuioc proaspat
1 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Pastele fettuccini se fierb pana se inmoaie. Se scurg de apa. Intoarceti-va la Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline, se adauga laptele, parmezanul ras, arpagicul, busuiocul si usturoiul tocate, zeama de lamaie. Se fierbe la foc mediu pina cind se topeste parmezanul, amestecand in mod constant. Se ia de pe foc si se toarna peste pastele fettuccini.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1568 viz    0 com
1545 viz    0 com
1947 viz    0 com
1427 viz    0 com
1573 viz    0 com
1099 viz    0 com
4390 viz    0 com
3584 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017061 (s)