News Flash:

Paste fettuccine cu somon si spanac

30 Mai 2014
2008 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 g de paste fettuccine
230 g de somon afumat
1 cana de spanac proaspat
1/4 cana de unt
1 cana de lapte
1/2 cana de oregano proaspat tocat
1 lingura de faina
1 cana de parmezan proaspat ras
2 linguri de capere
1/4 cana de rosii uscate la soare

Mod de preparare:

Adu la fierbere o oala cu apa putin sarata si adauga pastele in ea. Lasa-le sa fiarba al dente, timp de 11-13 minute. Clateste-le si scurge-le.
Topeste untul intr-o cratita, la temperatura medie, si adauga laptele peste el. Incorporeaza faina si parmezanul, amestecand constant pentru a nu se forma cocoloase. Adauga somonul si apoi spanacul, caperele, rosiile uscate si frunzulitele tocate de oregano si mai lasa sosul sa fiarba timp de 3 minute. Adauga-l apoi peste paste.
Acest preparat delicios merge de minune servit alaturi de o sampanie rose sau de un vin Burgundy Chardonnay.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste somon paste parmezan retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1436 viz    0 com
1524 viz    0 com
1926 viz    0 com
1535 viz    0 com
2101 viz    0 com
1942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021462 (s)