News Flash:

Paste fettuccine cu ricotta si zucchini

15 Iulie 2013
2116 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g seminte de pin sau de floarea soarelui sau fistic prajite
450 g paste fettuccine
1 lingura ulei de masline
1/2 lingurita sare
120 g ricotta
1 lingurita coaja lamaie
3 linguri suc de lamaie
450 g zucchini
3 linguri menta tocata

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare respectand timpul de pe ambalaj. Intre timp, feliaza subtire zucchini cu ajutorul unui curatator de legume. Amesteca menta tocata cu ricotta, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul de masline intr-un bol.
Adauga zucchini langa pastele care fierb in ultimul minut de fierbere. Scurge bine si pune totul intr-un castron mare. Adauga amestecul cu ricotta si menta. Presara semintele rumenite inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fettuccine ricotta zucchini menta tocata castron mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016396 (s)