News Flash:

Paste fettuccine cu parmezan si sos de dovlecei

11 Octombrie 2011
2329 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fettuccine cu parmezan si sos de dovlecei
Ingrediente: 500 g paste fettuccine parmezan ras 2 dovlecei mari 2 catei usturoi 1 cana ricotta ½ cana busuioc proaspat tocat 1/4 cana ulei de masline extravirgin sare Mod de preparare: Dovleceii se curata si se taie rondele semicercuri. Se calesc in ulei de masline circa 6-7 minute. Se adauga usturoiul tocat si se mai caleste un minut. Se sareaza, se acopera cu folie de aliminiu si se pastreaza in loc cald. Pastele fettuccine se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata, se scurg si se pastreaza jumatate din apa in care au fiert. Dovleceii se pun iar pe foc impreuna cu ricotta, apa de la paste, busuiocul si sarea. Se fierbe pana la obtinerea unui sos cremos. Se pun pastele pe platouri individuale, se acopera cu sos si se presara cu parmezan razuit. Se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


oregano uscat paste retete vegetariene sarmale ovaz bruschete dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015746 (s)