News Flash:

Paste fettuccine cu mazare si dovlecel

17 Aprilie 2013
3274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g de fettuccine
un dovlecel taiat in cubulete mici
250 g de mazare fiarta la aburi
o legatura de ceapa verde tocata marunt
o legatura de marar proaspat tocat marunt
50 ml ulei de porumb
250 ml smantana pentru gatit
sare de mare
piper negru proaspat rasnit
parmezan ras (optional)

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le, clatiti-le cu apa rece sa-si revina si lasati-le deoparte sa se odihneasca pentru aventura culinara care va urma. Intr-o tigaie incingeti uleiul si caliti ceapa verde cu dovlecelul cam 5 6 minute, apoi adaugati pe rand mazarea, pastele fierte, smantana pentru gatit si mararul, dati gust pranzului cu sare de mare si piper, amestecati bine si gata! Asezati pastele pe farfurii calde si savurati-le.

sursa: Printesa Polonic
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fettuccine ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2142 viz    0 com
1315 viz    0 com
2868 viz    0 com
4084 viz    0 com
3207 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016781 (s)