News Flash:

Paste fettuccine cu dovleac

15 Noiembrie 2011
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fettuccine cu dovleac
Ingrediente: 375 g pasta fettuccine 60 g spanac (baby spinach) 2 linguri cascaval ras 20 g unt 3 catei de usturoi zdrobit 500 g dovleac taiat fasii 300 ml smantana 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg apoi. Intre timp, se incinge uleiul si untul intr-o tigaie adanca la foc mediu. Se se pune usturoiul la calit. Se adauga dovleacul si se lasa 2 minute amestecand ocazional. Se pun apoi smantana si cascavalul in tigaie si se mai lasa 2 minute. se pun la final pastele si spanacul in tigaie. Se adauga sare dupa gust si se amesteca bine. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oregano uscat paste retete vegetariene spanac cascaval dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4595 viz    0 com
1344 viz    0 com
1205 viz    0 com
1037 viz    0 com
3600 viz    0 com
4268 viz    0 com
1341 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014624 (s)