News Flash:

Paste fettuccine cu dovleac

15 Noiembrie 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste fettuccine cu dovleac
Ingrediente: 375 g pasta fettuccine 60 g spanac (baby spinach) 2 linguri cascaval ras 20 g unt 3 catei de usturoi zdrobit 500 g dovleac taiat fasii 300 ml smantana 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg apoi. Intre timp, se incinge uleiul si untul intr-o tigaie adanca la foc mediu. Se se pune usturoiul la calit. Se adauga dovleacul si se lasa 2 minute amestecand ocazional. Se pun apoi smantana si cascavalul in tigaie si se mai lasa 2 minute. se pun la final pastele si spanacul in tigaie. Se adauga sare dupa gust si se amesteca bine. Se serveste imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oregano uscat paste retete vegetariene spanac cascaval dulceata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4758 viz    0 com
1371 viz    0 com
1277 viz    0 com
1104 viz    0 com
3652 viz    0 com
4318 viz    0 com
1381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016266 (s)