News Flash:

Paste fettuccine cu creveti

23 Aprilie 2014
2188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie Fettuccine Barilla
225g fasole verde tocata
45g parmezan gratinat
60 ml ulei de masline extravirgin
1 catel de usturoi maruntit
2 bucati de praz feliati marunt
225g creveti decorticati
60ml stock de legume
230ml vin alb sec
1 lingurita sare
1/8 lingurita piper negru proaspat macinat
2 linguri patrunjel maruntit

Mod de preparare:

Pune apa la fiert intr-o oala mare. Incalzeste ulei de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga usturoiul si soteaza-l 1-2 minute, pana se inmoaie. Adauga prazul, gateste-l 10 minute, amestecand ocazional si pune, treptat, stockul de legume.
Adauga aici crevetii si vinul si da focul la mare. Gateste 5-6 minute, amestecand din cand in cand. Asezoneaza cu sare si piper.

Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si adauga fasolea verde in ultimele 5 minute. Scurge-le si pune-le inapoi in oala. Adauga mixul de mai sus si amesteca. Pune totul intr-un platou, presara parmezan deasupra si patrunjel si serveste cat e cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste creveti retete italiene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017289 (s)