News Flash:

Paste fettuccine cu ciuperci si usturoi

7 Martie 2014
2330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de ulei de masline extravirgin
1 catel de usturoi
60 g de ciuperci shiitake
2 lingurite de coaja rasa de lamaie
2 linguri de suc proaspat de lamaie
1/4 lingurita de sare
piper negru macinat
200 g de paste fettuccine
1/2 ceasca de busuioc proaspat

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu putina sare timp de 10 minute, al dente, apoi clateste-le in apa rece. Incalzeste uleiul la foc mic, intr-o tigaie medie si caleste usturoiul in el. Adauga ciupercile si gateste-le la o temperatura medie, amestecand ocazional, timp de 5 minute. Adauga coaja de lamaie, sucul de lamaie, sarea si piperul.

Amesteca pastele cu sosul si presara busuiocul proaspat, dupa ce l-ai maruntit. In mod traditional, acest preparat se serveste alaturi de un vin Sauvignon Blanc sau Pinot Gris, insa avand in vedere ca este perioada postului, le poti servi alaturi de un pahar de limonada cu miere.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fettuccine retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2055 viz    0 com
1290 viz    0 com
877 viz    0 com
1466 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021732 (s)