News Flash:

Paste fettuccine cu ciuperci si parmezan

24 Aprilie 2014
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie fettuccine Barilla
cateva fasii de prosciutto
200g ciuperci champignon
4 linguri unt
180g parmezan gratinat
1 lingura patrunjel tocat
sare dupa gust

Mod de preparare:


Curata ciupercile: taie-le baza tulpinii si clateste-le in apa. Taie-le felii. Taie prosciutto in felii subtiri. Topeste untul intr-o tigaie la foc mediu si adauga ciupercile. Soteaza-le la temperatura mare timp de 3-4 minute, adauga prosciutto si patrunjelul maruntit. Sareaza-le dupa gust si ia-le de pe foc.
Intre timp, fierbe pastele in muta apa sarata, 5 minute. Scurge-le, pune-le in tigaia in care este sosul, amesteca bine si adauga, daca este nevoie, cateva linguri de apa in care au fiert pastele.
Presara deasupra parmezan si serveste-le.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste ciuperci paste parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023301 (s)