News Flash:

Paste fetttuccine cu fasole si spanac

23 Februarie 2013
3345 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste fetttuccine
75 g spanac (baby spinach)
150 g fasole verde taiata marunt pe diagonala
1 ceasca mazare
1 dovlecel taiate pe lungime pe jumatate si apoi feliute pe diagonala
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa mica rosie tocata marunt
400 g sos de paste napoletan
150 g mozzarela

Mod de preparare:

Se fierb pastele intr-o oala mare cu apa clocotita. Cu 3 minute inainte de a indeparta vasul de pe foc, adaugam la fiert fasolea, dovlecelul si mazarea, intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa cu usturoiul la calit. Adaugam peste ceapa sosul napoletan si lasam sa fiarba 3 minute. Adaugam peste sos pastele si legumele si amestecam. Adaugam spanacul si mozzarela. Punem in farfurioare si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fetttuccine spanac baby spinach fasole verde mazare dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6576 viz    0 com
3148 viz    0 com
3039 viz    0 com
1921 viz    0 com
8477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1991 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020388 (s)