News Flash:

Paste farfalle cu vinete

3 Februarie 2012
2748 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste farfalle cu vinete
Ingrediente:

200 g paste farfalle, fierte conform instructiunilor de pe pachet si scurse
1 vanata, taiata cuburi mici,
2 linguri ulei de masline
patrunjel verde tocat
1 lingurita de boabe de coriandru zdrobite
piper
sare

Mod de preparare:


In uleiul incins am pus la prajit vinetele, la foc iute, aproximativ 5 minute. Din cand in cand am amestecat. Dupa aceea am asezonat cu piper, coriandru, sare. Am pus un capac pe oala si am lasat la foc mic inca vreo 10 minute. Daca e nevoie mai puteti adauga cate putina apa fierbinte. La final, am amestecat intr-un bol mai mare cubuletele de vinete cu fluturasii si am decorat cu patrunjelul tocat. Se servesc calde.
Paste farfalle cu vinete pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle vanata patrunjel verde piper sare prajit foc bol calde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3140 viz    0 com
3275 viz    1 com
1409 viz    0 com
1546 viz    0 com
1500 viz    0 com
3729 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014111 (s)