News Flash:

Paste farfalle cu mazare si feta

26 Martie 2012
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste farfalle cu mazare si feta
Ingrediente:

500 g paste (farfalle)
80 g mazare congelata
75 g paine
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi tocat marunt
1 ceapa rosie tocata marunt
1 praf nucsoara
100 g branza feta
cateva frunze de busuioc
2 lingurite coaja rasa de lamaie

Mod de preparare:

Prima data fierbem pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Dupa aceea punem usturoiul si ceapa la calit in jur de 3 minute. Se adauga firimiturile de paine si se mai lasa inca 3 minute. Apoi se pune mazarea. Dupa 5 minute de adauga pastele, branza feta, nucsoara si coaja de lamaie. Amestecam usor si servim cu busuioc presarat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle mazare paine usturoi ceapa rosie nucsoara branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020440 (s)