News Flash:

Paste farfalle cu file de ton

13 Mai 2014
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie farfalle Barilla
1/2 file de ton proaspat
4 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri patrunjel tocat
225 g sos de rosii
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mare. Cand este fierbinte, pune fileul de ton si gateste-l 1-2 minute pe fiecare parte. Inlatura tonul din tigaie cu grija, astfel incat excesul de ulei sa se scurga, apoi sareaza-l. Incalzeste sosul de rosii intr-o alta tigaie la foc mic, iar cand se incalzeste adauga tonul taiat cubulete si patrunjelul tocat.
Lasa totul sa stea pe foc 10 minute, condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata scurge-le si amesteca-le cu sosul preparat mai sus. Serveste fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete paste paste ton paste peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1331 viz    0 com
2243 viz    0 com
1987 viz    0 com
979 viz    0 com
5045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019702 (s)