News Flash:

Paste farfalle cu dovlecei

26 Aprilie 2013
1695 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste farfalle
1 buchet de sparanghel
100 g mazare dulce
100 g mazare proaspata
2 lingurite de ulei de masline
4 dovlecei galbeni
1 catel de usturoi
185 ml smantana
6 flori de dovlecei
1 lingura de coaja de lamaie
frunze de busuioc
sare
piper

Mod de preparare:


Pune pastele la fiert cu putina sare si lasa-le sa fiarba putin, apoi adauga si sparanghelul si mazarea si lasa-le sa mai fiarba putin. Ia-le de pe foc si scurge-le bine.
Separat, incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, adauga dovleceii si usturoiul si caleste-i aproximativ 2 minute, amestecand ocazional. Adauga smantana si lasa compozitia sa fiarba pana cand se ingroasa putin. Adauga apoi florile de dovlecei si coaja de lamaie, apoi pune peste ele amestecul de paste. Condimenteaza pastele cu sare si piper dupa gust, apoi amesteca din nou compozitia.
Pastele cu sparanghel si flori de dovleac se servesc calde cu smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste farfalle mazare proaspata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025416 (s)