News Flash:

Paste farfalle cu ansoa si broccoli

16 August 2012
2724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 mana de paste farfalle
1 buchet broccoli (500g)
3 catei usturoi
4 file ansoa
cativa fulgi de chili
2-3 lg parmezan proaspat ras
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa sarata cu putin ulei de masline.
Arunca buchetelele de broccoli in apa clocotita si fierbe pana intra furculita in tulpini. Scurge-l si lasa-l in apa rece cu cateva cuburi de gheata sa nu-si piarda culoarea.
Marunteste cateii de usturoi si, separat, toaca fileurile de ansoa.
Intr-o tigaie, incaleste putin ulei de masline, caleste ansoa pana s-a dizolvat in ulei, adauga usturoiul pentru 30 secunde apoi pastele si broccoli.
Soteaza totul 2-3 minute, adauga fulgi de chili dupa gust si rade parmezan peste paste inainte de servire.

sursa: Paste cu ansoa, broccoli si chilli
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

furculita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2870 viz    1 com
7940 viz    0 com
2954 viz    0 com
2278 viz    1 com
6933 viz    1 com
4006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015571 (s)