News Flash:

Paste farfale cu ton

13 August 2012
2802 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

2 maini farfale
1 conserva ton in ulei
4 catei usturoi
zeama a ½ lamaie
½ lingurita ardei usturat macinat
4 linguri smantana acra
5 frunze de busuioc
sare

Mod de preparare:

Intr-un wok am pus tonul cu ulei cu tot, apoi am adaugat usturoiul taiat bucati, praful de ardei usturat si zeama de lamaie. Am amestecat bine si am lasat cateva minute, pana ce a scazut zeama. Am adaugat si smantana si am amestecat bine. La final am pus busuiocul tocat si am potrivit de sare.
Farfalele le-am fiert conform instructiunilor date de producator, le-am trecut sub jet de apa, apoi bine scurse le-am adaugat peste sosul de ton. Am amestecat, am oprit focul si am servit.
Paste farfale cu tone recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfale usturoi ardei usturat smantana acra sare wok
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7856 viz    0 com
2903 viz    0 com
2233 viz    1 com
6770 viz    1 com
3937 viz    0 com
2169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020501 (s)