News Flash:

Paste din faina cu fasole

15 Noiembrie 2011
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste din faina cu fasole
Ingrediente: fasole 500 g faina secretul gustului apa sare Mod de preparare: Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce a fiert se strecoara boabele de fasole, iar apa in care a fiert se pune deoparte. Se pune intr-un vas faina, sarea si apa cat cuprinde. Se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat, se intinde cat mai subtirel si se pun la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie si se presara putina sare si toarna putin ulei. Se amesteca bine. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta paste faina ardei galben ciorba radauteana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016565 (s)