News Flash:

Paste de casa

6 Decembrie 2011
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste de casa
Iata o reteta pentru a pregati propriil paste, ba chiar si fara oua. Ingrediente: 2 cani de gris ½ cani de apa calda ½ lingurite de sare Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca bine grisul cu sarea, se adauga apa calda si se amesteca iarasi, pentru a se forma un aluat tare. Daca e prea tare, se mai pune apa. Apoi se presara faina pe masa si se pune aluatul. Se framanta in jur de 15 minute, apoi se lasa sa creasca vreo 20 de minute. Se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor si se taie in fasii lungi, dupa preferinte. Acestea se pun la fiert in apa sarata timp de 3 -4 minute. Dupa ce se usuca, pot fi folosite pentru ciorbe sau mancaruri cu paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciorba radauteana sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2087 viz    0 com
1127 viz    0 com
2482 viz    0 com
1347 viz    0 com
1180 viz    0 com
2263 viz    0 com
4360 viz    0 com
2196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021908 (s)