News Flash:

Paste de casa

6 Decembrie 2011
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste de casa
Iata o reteta pentru a pregati propriil paste, ba chiar si fara oua. Ingrediente: 2 cani de gris ½ cani de apa calda ½ lingurite de sare Mod de preparare: Intr-un vas incapator se amesteca bine grisul cu sarea, se adauga apa calda si se amesteca iarasi, pentru a se forma un aluat tare. Daca e prea tare, se mai pune apa. Apoi se presara faina pe masa si se pune aluatul. Se framanta in jur de 15 minute, apoi se lasa sa creasca vreo 20 de minute. Se intinde aluatul cu ajutorul unui sucitor si se taie in fasii lungi, dupa preferinte. Acestea se pun la fiert in apa sarata timp de 3 -4 minute. Dupa ce se usuca, pot fi folosite pentru ciorbe sau mancaruri cu paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciorba radauteana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2153 viz    0 com
1183 viz    0 com
2529 viz    0 com
1402 viz    0 com
1294 viz    0 com
2336 viz    0 com
4659 viz    0 com
2260 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015737 (s)