News Flash:

Paste cu zuchinni, mazare, sunca si salam uscat - FOTO

3 Ianuarie 2012
2015 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu zuchinni mazare sunca si salam uscat1
Ingrediente:

500 gr paste spiralate
un dovlecel (zuchinni) galben
150 gr mazare congelata
150 gr salam uscat
150 gr piept presat afumat
2 catei usturoi
2 linguri ulei de masline
100 ml smantana pentru gatit
100 ml supa
piper
sare
parmezan ras sau cascaval

Mod de preparare:


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet. In timpul fierberiii pastelor se adauga si mazarea congelata. Pieptul presat se taie fasii, salamul feliute subtiri apoi taiate pe jumatate. Se incinge uleiul intr-o tigaie de teflon, si se prajeste pieptul presat impreuna cu salamul. Se adauga usturoiul tocat si se mai prajeste putin amestecand. Se adauga si dovlecelul taiat dupa preferinte, se caleste si el putin apoi se toarna supa (de legume sau pui) si se lasa sa fiarba 2-3 minute. Se reduce focul si se adauga smantana, sare si piper dupa gust.
Pastele se scurg, si se amesteca cu compozitia de smantana. Se serveste cu parmezan ras mare sau cascaval.Eu am razuit deasupra coaja de limeta, si am stropit putin cu zeama acesteia. Aromele se completeaza foarte bine cu lamaie, dand senzatia de racoare.
Reteta ne este recomandata de Dya.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Paste_cu_zuchinni,_mazare,_sunca_si_salam_uscat2
paste spiralate dovlecel galben mazare salam uscat usturoi supa piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019040 (s)