News Flash:

Paste cu vinete II

3 August 2011
1961 Vizualizari | 1 Comentarii
Paste cu vinete II
Ingrediente: 1 vanata 1 ceapa tocata 800 g rosii stoarse si tocate 1 ceasca pasta de tomate 100 g de ciuperci, la conserva 1/4 ceasca vin rosu sec 1/4 ceasca apa 2 catei de usturoi 1 lingurita si jumatate de oregano uscat 1/2 ceasca de masline fara samburi 2 lingurite patrunjel sare piper negru 4 cesti paste penne 1/3 ceasca branza sau parmezan ras 2 lingurite nuci Mod de preparare: Vinetele se spala, se cojeste si se taie cuburi. Dupa aceea se amesteca cu ceapa, rosiile, pasta de tomate, ciupercile, vinul, apa, usturoiul, oregano. Se pun toate la foc. Se amesteca apoi cu maslinele si patrunjelul. Se potriveste de sare si piper. Se poate servi cu paste si branza rasa. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://tastefood.info
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste tocator rosii sarmale vodca indulcitor praf
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1345 viz    0 com
2142 viz    0 com
1004 viz    0 com
1177 viz    0 com
1221 viz    0 com
2209 viz    0 com
1036 viz    0 com
1030 viz    0 com

Comentarii (1)

Mitsos  | #56
Nexus / September 29, 2011 Judecand dupa ceea ce vad la stiri, cred ca este un efect al plecarii Nokia din Romania.... Imi este goazra de ceea ce urmeaza. Cred ca nici macar nu sant offtopic.Reply
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.009927 (s)