News Flash:

Paste cu vinete

2 August 2011
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu vinete
Ingrediente: 3 vinete 4-5 rosii 2 catei de usturoi ulei sare piper paste (late si lungi sau macaroane) Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dupa aceea se curata si se taie in bucatele vinetele. Se calesc in ulei incins, apoi se lasa la scurs pe un servet absorbant. Se piseaza usturoiul si se caleste putin. Se adauga rosiile taiate in bucati, cat se poate de mici. Se pun si vinetele si se lasa totul pe foc pret de cateva minute. Se potriveste de sare si piper. Pastele se scurg, se spala si se calesc in ulei. Dupa aceea se amesteca cu toppingul de vinete. Se servesc simple sau cu parmezan ras si presara cateva fire de verdeata. sursa articol: http://retete.eva.ro sura fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene tocator usturoi piper rosii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1151 viz    0 com
1298 viz    0 com
1136 viz    0 com
10004 viz    0 com
1833 viz    0 com
1608 viz    0 com
1610 viz    0 com
1006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014338 (s)