News Flash:

Paste cu vinete

2 August 2011
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu vinete
Ingrediente: 3 vinete 4-5 rosii 2 catei de usturoi ulei sare piper paste (late si lungi sau macaroane) Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dupa aceea se curata si se taie in bucatele vinetele. Se calesc in ulei incins, apoi se lasa la scurs pe un servet absorbant. Se piseaza usturoiul si se caleste putin. Se adauga rosiile taiate in bucati, cat se poate de mici. Se pun si vinetele si se lasa totul pe foc pret de cateva minute. Se potriveste de sare si piper. Pastele se scurg, se spala si se calesc in ulei. Dupa aceea se amesteca cu toppingul de vinete. Se servesc simple sau cu parmezan ras si presara cateva fire de verdeata. sursa articol: http://retete.eva.ro sura fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste retete vegetariene tocator usturoi piper rosii sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
1195 viz    0 com
1061 viz    0 com
7753 viz    0 com
1721 viz    0 com
1519 viz    0 com
1539 viz    0 com
930 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020772 (s)