News Flash:

Paste cu usturoi sote

4 Noiembrie 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi sote
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse 8 catei usturoi 1/3 cana ulei de masline ½ legatura patrunjel proaspat tocat ½ lingurita sare Mod de preparare: Usturoiul se marunteste, se pune in uleiul de masline, se acopera si se lasa sa infuzeze o ora. Se pune apoi intr-o tigaie si se caleste pana devine auriu. Se adauga sarea si se toarna peste pastele fierte. Se presara cu patrunjel proaspat tocat si se serveste. sursa aarticol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala paste retete vegetariene untura usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1372 viz    0 com
2976 viz    0 com
1111 viz    0 com
1490 viz    0 com
1238 viz    0 com
2457 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019922 (s)