News Flash:

Paste cu usturoi si patrunjel

24 August 2011
2940 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi si patrunjel
Ingrediente: 400 g paste 2 catei de usturoi 1/2 legatura de patrunjel 2 linguri de ulei de masline sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu sare, se scurg si se pun intr-un bol. Se adauga usturoiul zdrobit si uleiul de masline si se presara patrunjelul tocat pe deasupra. Optional se poate presara si parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte paste retete vegetariene untura usturoi patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3313 viz    0 com
1295 viz    0 com
1156 viz    0 com
2773 viz    0 com
1637 viz    0 com
1148 viz    0 com
1846 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022231 (s)