News Flash:

Paste cu usturoi copt

9 Septembrie 2011
1983 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi copt
Ingrediente: 2 capatani de usturoi coapte ½ lingurita sare 3 linguri unt 1 lingura rozmarin proaspat tocat 2 linguri ulei de masline paste Mod de preparare: Usturoiul se stoarce de miezul copt intr-un bol. Se amesteca cu sarea si se paseaza. Uleiul de masline si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga pasta de usturoi si rozmarinul si se calesc doua minute. Se adauga pastele, se amesteca bine si se iau de pe foc. Se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene placinte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1498 viz    0 com
1275 viz    0 com
1376 viz    0 com
2072 viz    0 com
5961 viz    0 com
1232 viz    0 com
2533 viz    0 com
2036 viz    0 com
6511 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012922 (s)