News Flash:

Paste cu usturoi copt

9 Septembrie 2011
1867 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi copt
Ingrediente: 2 capatani de usturoi coapte ½ lingurita sare 3 linguri unt 1 lingura rozmarin proaspat tocat 2 linguri ulei de masline paste Mod de preparare: Usturoiul se stoarce de miezul copt intr-un bol. Se amesteca cu sarea si se paseaza. Uleiul de masline si untul se incing intr-o tigaie. Se adauga pasta de usturoi si rozmarinul si se calesc doua minute. Se adauga pastele, se amesteca bine si se iau de pe foc. Se servesc imediat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste retete vegetariene placinte usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1347 viz    0 com
1147 viz    0 com
1246 viz    0 com
1916 viz    0 com
5770 viz    0 com
1115 viz    0 com
2332 viz    0 com
1840 viz    0 com
6336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019274 (s)