News Flash:

Paste cu usturoi

29 Noiembrie 2011
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi
Ingrediente: 400 g paste 1/2 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa plata cu sare, se scurg si se pun intr-un bol. Se adauga usturoiul zdrobit si uleiul de masline si se presara patrunjelul tocat pe deasupra. Cine doreste, poate presara parmezan ras inainte de servire. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene patrunjel usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1592 viz    0 com
1195 viz    0 com
1242 viz    0 com
4865 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023666 (s)