News Flash:

Paste cu usturoi

2 August 2011
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu usturoi
Ingrediente: 500 g paste 5-6 catei mari de usturoi ulei de masline sare piper busuioc oregano patrunjel proaspat sau uscat Mod de preparare: Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare. Apoi se  strecoara. Intr-o alta cratita se incinge ulei, in care se soteaza foarte rapid (1 minut) usturoiul tocat marunt. Se adauga ierburile si apoi pastele strecurate. Se amesteca bine cu usturoiul. Se potriveste de sare si piper si se serveste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura usturoi bruschete patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1631 viz    0 com
1171 viz    0 com
2334 viz    0 com
1056 viz    0 com
5702 viz    0 com
3038 viz    0 com
3637 viz    0 com
1400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014797 (s)