News Flash:

Paste cu unt si verdeata

13 Septembrie 2011
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu unt si verdeata
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse 1 ceapa mica 8 linguri unt 1 lingura oregano proaspat tocat 2 linguri rozmarin proaspat tocat 1 lingura cimbru proaspat tocat 2 linguri patrunjel proaspat tocat ½ lingurita sare Mod de preparare: Ceapa tocata se caleste in unt topit pana se inmoaie. Se adauga rozmarinul, oregano si cimbrul. Dupa un minut se adauga pastele fierte si sarea si se amesteca bine. Se servesc fierbinti, presarate cu patrunjel proaspat tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ceapa unt patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
929 viz    0 com
1608 viz    0 com
1141 viz    0 com
1368 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017502 (s)