News Flash:

Paste cu unt si verdeata

13 Septembrie 2011
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu unt si verdeata
Ingrediente: 350 g paste fierte si scurse 1 ceapa mica 8 linguri unt 1 lingura oregano proaspat tocat 2 linguri rozmarin proaspat tocat 1 lingura cimbru proaspat tocat 2 linguri patrunjel proaspat tocat ½ lingurita sare Mod de preparare: Ceapa tocata se caleste in unt topit pana se inmoaie. Se adauga rozmarinul, oregano si cimbrul. Dupa un minut se adauga pastele fierte si sarea si se amesteca bine. Se servesc fierbinti, presarate cu patrunjel proaspat tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene ceapa unt patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
1018 viz    0 com
1721 viz    0 com
1211 viz    0 com
1450 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016930 (s)