News Flash:

Paste cu ton si scoici

27 Iulie 2011
5917 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ton si scoici
Ingrediente: 2 conserve de ton 1 borcanel cu scoici paste 2 catei de usturoi 4 paste de rosii 1 rosie coapta coapta ardei iute (uscat) ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa, in care se adauga sare si ulei de masline. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se caleste usturoiul tocat marunt. Se adaugam tonul si scoicile cand usturoiul capata o culoare aurie. Dupa alte 5-6 minute se adauga pasta de rosii si rosia tocata cubulete si 2 cescute mici de apa. Se condimenteaza si se lasa sa scada sosul. Cand acesta este gata, se adauga pastele fierte si se mai lasa pe foc 2-3 minute pentru a se intrepatrunde aromele. Pastele se servesc calde si se poate rade pe deasupra parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene icre paprika sos worcestershire nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3146 viz    0 com
3756 viz    0 com
1488 viz    0 com
1232 viz    0 com
1196 viz    0 com
1066 viz    0 com
954 viz    0 com
1733 viz    0 com
1149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015024 (s)