News Flash:

Paste cu ton si porumb

22 August 2014
3008 Vizualizari | 1 Comentarii
Paste cu ton din conserva

Ingrediente:

1 conserva cu ton bucati (scurs de ulei si maruntit)
300 g paste
2 linguri cu ulei de masline
2 ardei rosii (curatati si taiati fasii)
3 cepe medii
225 g boabe de porumb dulce
6 linguri cu suc de portocale (proaspat)
4 linguri cu sos de soia
2 linguri cu pasta de tomate
1 lingura cu malai
2 linguri cu otet din vin alb
1 legatura de marar (spalat si tocat fin)
1 lingurita cu praf de ghimbir
125 ml apa
piper
sare

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, pentru a se pastra al dente. Intre timp se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, ardeii, boabele de porumb si ghimbirul si se prajesc timp de 2 minute, dupa care se adauga tonul si se mai tin pe foc un minut. Intr-un castron se pun sosul de soia, sucul de portocale, pasta de tomate, otetul si malaiul si se adauga 125 ml apa, dupa care se amesteca bine. Se toarna in tigaia in care se afla legumele si tonul si se fierb inabusit timp de un minut, pana cand sosul s-a ingrosat. Se adauga sare si piper, conform preferintelor. Se strecoara pastele si se pun pe farfurie (sunt suficiente pentru 4 portii) si se pun deasupra tonul si legumele, apoi se presara cu marar verde tocat.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

al dente paste ton paste porumb retete paste retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016762 (s)