News Flash:

Paste cu ton si mazare

15 Noiembrie 2011
4989 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ton si mazare
Ingrediente: 350 g paste fettuccine 425 g ton din conserva ½ ceapa tocata 250 g smantana 2 catei de usturoi zdrobit 2 lingurite capere 150 g mazare congelata 1 lingura patrunjel tocat 2 linguri ulei de masline 2 linguri pasta de tomate Mod de preparare: Se fierb pastele, se scurg si se amesteca cu o lingura de ulei. Se incinge uleiul ramsa intr-o tigaie incapatoare si se pune ceapa la calit 2-3 minute. Se adauga si usturoiul si se mai lasa 1 minut. Se incorporeza smantana si pasta de tomate, tonul si mazarea. Se lasa 2 minute, apoi se adauga ½ din cantitatea de patrunjel si caperele. La final se aduga pastele si sare dupa gust. Se servesc cu patrunjelul ramas. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat paste retete vegetariene icre paste linguini capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1441 viz    0 com
1355 viz    0 com
1149 viz    0 com
3756 viz    0 com
4405 viz    0 com
1447 viz    0 com
2094 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020194 (s)