News Flash:

Paste cu ton si ceapa

5 August 2011
6013 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ton si ceapa
Ingrediente: o punga de paste 2 conserve de ton in ulei sau cu piper o ceapa rosie sare piper o cutiuta de porumb mica ulei Mod de preparare: Se fierb pastele bine, se scurg si se pun intr-un castron mare. Dupa aceea se adauga conservele cu ton,porumbul, uleiul, sarea si piperul si se amesteca bine. Ceapa rosie se taie rondele subtiri si se adauga la sfarsit amestecand inca o data. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura retete vegetariene sunculita afumata gogosar porumb piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1190 viz    0 com
1263 viz    0 com
1682 viz    0 com
1229 viz    0 com
2451 viz    0 com
1140 viz    0 com
5887 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014251 (s)