News Flash:

Paste cu ton si capere

14 Martie 2013
3210 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g paste (cochilii)
300 g ton la conserva (in suc propriu)
2 linguri capere
½ legatura busuioc proaspat, tocat marunt
2 linguri ulei de masline
2 lingurite coaja rasa de lamaie
1 ceapa rosie mare, tocata
¼ lingurita piper
½ lingurita sare

Mod de preparare:

Mai intai se fierb pastele conform instructiunilor de pe cutie. Scurge-le de apa, apoi trece-le pe sub un jet rece. Patreaza vreo 2 linguri din apa in care au fiert. La final pune pastele intr-un bol mai mare, adauga restul ingredientelor si apa pastrata si amesteca foarte bine. Potriveste de piper si sare inainte de a le servi.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cochilii capere busuioc proaspat ceapa rosie piper sare jet rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015399 (s)