News Flash:

Paste cu ton, rosii si parmezan

25 Octombrie 2013
5115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g paste
425 g ton in ulei
1 ceapa rosie medie, fin tocata
1 catel de usturoi, pisat
2 linguri de capere
400 g rosii cu masline feliate
1 ceasca busuioc
parmezan ras

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert cu putina sare pentru 8-9 minute. Intre timp scurge tonul si pastreaza 2 linguri din ulei. Incinge apoi uleiul intr-o tigaie mare neaderenta si caleste ceapa si usturoiul 2 minute. Adauga si caperele, rosiile cu masline si 1/2 cana de apa rece. Lasa compozitia sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute, pana cand sosul se ingroasa. La final, amesteca sosul cu
Pastele cu ton si masline se servesc calde, presarate cu parmezan si busuioc.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016221 (s)