News Flash:

Paste cu ton la cuptor

27 Ianuarie 2015
3333 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

250 gr paste scoica
1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie feliata fin
2 catei de usturoi zdrobiti
cca 400 gr rosii la conserva, tocate marunt
1 buc. ardei gras rosu, feliat fin
cca 100 gr masline verzi fara samburi, feliate
cca 360 gr ton in ulei
cca 170 gr mozzarella data pe razatoare
cca 75 gr parmezan ras

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si greseaza usor o tava. Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le.
INtre timp, soteaza ardeiul gras si ceapa, iar dupa cateva minute pune si usturoiul. Dupa inca 1 minut pune rosiile si lasa sa fiarba la foc mic. Dupa vreo 10 minute, timp in care sosul s-a ingrosat, adauga pastele, rosiile si tonul. Amesteca, potriveste de piper, apoi pune totul in tava, acopera cu parmezan si mozzarella si baga in cuptor pentru 12-15 minute.



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete paste paste cuptor paste ton paste peste retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023302 (s)