News Flash:

Paste cu ton

3 Mai 2011
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu ton1
Ingrediente: 250 gr paste 4 linguri pinoli 2 linguri capere 1 conserva de ton in ulei de masline (de buna calitate; de 250 gr) 2 catei usturoi 1 foaie dafin 1/2 lamaie chili 2 prize piper sare Mod de preparare: Se pune multa apa la fiert cu sare. Adaugati pastele si lasati sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie (fara grasime) se pun mugurii de pin si se prajesc scuturand de tigaie pana devin usor rumeni. Se scot din tigaie. In aceeasi tigaie se scurge uleiul de pe ton si se lasa sa se incalzesca putin. Se adauga foaia de dafin rupta, cateii de usturoi taiati feliute subtiri, piperul si chili, dupa gust. Se da focul la mic si se lasa cam 10 minute sa se infuzeze uleiul. Acesta nu trebuie sa se infierbante, asa ca stati cu un ochi pe el si daca incepe sa sfaraie il dati la o parte de pe foc. Cand se potoleste, il puneti iar pe foc. Scoatem foaia de dafin din ulei. Adaugam in tigaie sucul de la lamaie si tonul sfaramat cu furculita. Il lasam cca 2 minute pe foc sa se incalzeasca. Adaugam mugurii de pin si caperele si tragem tigaia de pe foc pana sunt pastele fierte. Adaugam peste ton cam 5 linguri din apa in care au fiert pastele si apoi pastele scurse. Amestecam bine, sa se acopere pastele de sosul de ton, si gustam de sare, adaugand daca e necesar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura icre capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3134 viz    0 com
1776 viz    0 com
1553 viz    0 com
2846 viz    0 com
1479 viz    0 com
1312 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013656 (s)