News Flash:

Paste cu tofu - Reteta de post

8 August 2017
610 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g paste
5 linguri ulei de masline
2 linguri sos pentru paste
400 g tofu taiat cubulete
300 g ciuperci
50 g rondele de masline
o lingurita capere
busuioc verde

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa putin sarata, conform instructiunilor de pe pachet.
Se pun doua linguri ulei de masline intr-o tigaie si se prajeste tofu, cu sare si piper.
Se tine pe foc pana devine maroniu-deschis.
Cand este gata se rastoarna pe servetele de hartie ca sa traga excesul de ulei.
Se pun in tigaie doua linguri de ulei si se calesc ciupercile taiate felioare.
Se tin pe foc iute, aproximativ 5 minute, amestecand sa nu se prinda. Se adauga maslinele, caperele, tofu si sosul de paste, 3 linguri ulei de masline. Se mai lasa pe foc 5 minute, amestecand, apoi se rastoarna peste pastele fierte si se servesc.
Daca nu tinem post, putem adauga si putin parmezan ras in paste.

preluat de pe cookandplay
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste ciuperci busuioc verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022437 (s)