News Flash:

Paste cu telemea si smantana

7 Noiembrie 2011
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu telemea si smantana
Ingrediente: 350 g telemea sarata 600 g faina alba 6 oua 300 g smantana grasa 3 gogosari 1 ceapa rosie 1 lingurita sare Mod de preparare: Mai intai se framanta faina cu ouale cam 6 minute, pana devine un aluat omogen si elastic. Se lasa o ora in frigider, perfect acoperit cu folie de plastic. Pe o suprafata presarata cu faina se ia cate 1/4 din aluat si se intinde cu sucitorul pana devine foarte subtire. Se taie patrate cu dimensiunea 7 cm x 7 cm. Un vas incapator se umple cu apa si o lingurita sare si se pune pe foc. Telemeaua se taie in cuburi de dimensiuni egale. Pe fiecare patrat de aluat se pune un cub de telemea care este apoi invelit ca o bomboana. Se fierb pastele in apa sarata, cam 12 minute. Pentru sos se calesc un minut gogosarii macinati si ceapa taiata fin intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu smantana si sarea. Pe farfurie se pune sosul apoi pastele, care se vor consuma fierbinti, cu rondele de ceapa rosie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon paste retete vegetariene smantana gogosar sare oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6385 viz    0 com
993 viz    0 com
1237 viz    0 com
1074 viz    0 com
3950 viz    0 com
2714 viz    0 com
929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023133 (s)