News Flash:

Paste cu telemea si smantana

7 Noiembrie 2011
1548 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paste cu telemea si smantana
Ingrediente: 350 g telemea sarata 600 g faina alba 6 oua 300 g smantana grasa 3 gogosari 1 ceapa rosie 1 lingurita sare Mod de preparare: Mai intai se framanta faina cu ouale cam 6 minute, pana devine un aluat omogen si elastic. Se lasa o ora in frigider, perfect acoperit cu folie de plastic. Pe o suprafata presarata cu faina se ia cate 1/4 din aluat si se intinde cu sucitorul pana devine foarte subtire. Se taie patrate cu dimensiunea 7 cm x 7 cm. Un vas incapator se umple cu apa si o lingurita sare si se pune pe foc. Telemeaua se taie in cuburi de dimensiuni egale. Pe fiecare patrat de aluat se pune un cub de telemea care este apoi invelit ca o bomboana. Se fierb pastele in apa sarata, cam 12 minute. Pentru sos se calesc un minut gogosarii macinati si ceapa taiata fin intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu smantana si sarea. Pe farfurie se pune sosul apoi pastele, care se vor consuma fierbinti, cu rondele de ceapa rosie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon paste retete vegetariene smantana gogosar sare oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7267 viz    0 com
1085 viz    0 com
1385 viz    0 com
1223 viz    0 com
4135 viz    0 com
2829 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022085 (s)