News Flash:

Paste cu telemea si smantana

7 Noiembrie 2011
1518 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu telemea si smantana
Ingrediente: 350 g telemea sarata 600 g faina alba 6 oua 300 g smantana grasa 3 gogosari 1 ceapa rosie 1 lingurita sare Mod de preparare: Mai intai se framanta faina cu ouale cam 6 minute, pana devine un aluat omogen si elastic. Se lasa o ora in frigider, perfect acoperit cu folie de plastic. Pe o suprafata presarata cu faina se ia cate 1/4 din aluat si se intinde cu sucitorul pana devine foarte subtire. Se taie patrate cu dimensiunea 7 cm x 7 cm. Un vas incapator se umple cu apa si o lingurita sare si se pune pe foc. Telemeaua se taie in cuburi de dimensiuni egale. Pe fiecare patrat de aluat se pune un cub de telemea care este apoi invelit ca o bomboana. Se fierb pastele in apa sarata, cam 12 minute. Pentru sos se calesc un minut gogosarii macinati si ceapa taiata fin intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu smantana si sarea. Pe farfurie se pune sosul apoi pastele, care se vor consuma fierbinti, cu rondele de ceapa rosie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon paste retete vegetariene smantana gogosar sare oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6934 viz    0 com
1050 viz    0 com
1331 viz    0 com
1162 viz    0 com
4065 viz    0 com
2779 viz    0 com
986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016552 (s)