News Flash:

Paste cu telemea

24 Octombrie 2011
1991 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu telemea
Ingrediente: 500 g paste scurte (melcisori, scoici) 50 g branza topita sau feta 250 g telemea 1-2 linguri smantana 2-3 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Se pun la fiert 2 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste se adauga pastele in ploaie. Se lasa sa fiarba la foc mic conform indicatiilor de pe pachet (intre 7-12 minute). Se stinge focul, se acopera cu un capac si se mai lasa 4-5 minute in apa in care au fiert ca sa se mai umfle. Se clatesc cu apa rece intr-o strecuratoare si iarasi se lasa  la scurs. Telemeaua se rade pe razatoarea mare, se pun pastele fierte intr-o cratita, se adauga uleiul de masline, branza topita (feta), smantana si se incalzeste putin pe aragaz pana se imbraca pastele in sosul care s-a format. Se adauga telemeaua rasa, se amesteca usor si se imediat oala de pe foc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste colorate paste retete vegetariene sampanie bacon smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1911 viz    0 com
2467 viz    0 com
1006 viz    0 com
1999 viz    0 com
1402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015863 (s)