News Flash:

Paste cu sunca, smantana si cascaval

29 Noiembrie 2011
6532 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca smantana si cascaval
Ingrediente: 400 g paste 300 ml smantana 100 g sunca 100 g cascaval ras 2 linguri de unt patrunjel tocat sare Mod de preparare: Prima data se fierb pastele in apa plata, se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Dupa aceea se caleste sunca taiata fideluta in unt, se adauga smantana, cascavalul ras si se amesteca bine. Se toarna peste paste si se presara patrunjel tocat de deasupra. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste smantana carnati cascaval unt patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1547 viz    0 com
1515 viz    0 com
1115 viz    0 com
1168 viz    0 com
4757 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022297 (s)