News Flash:

Paste cu sunca, smantana si cascaval

29 Noiembrie 2011
6401 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca smantana si cascaval
Ingrediente: 400 g paste 300 ml smantana 100 g sunca 100 g cascaval ras 2 linguri de unt patrunjel tocat sare Mod de preparare: Prima data se fierb pastele in apa plata, se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Dupa aceea se caleste sunca taiata fideluta in unt, se adauga smantana, cascavalul ras si se amesteca bine. Se toarna peste paste si se presara patrunjel tocat de deasupra. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura paste smantana carnati cascaval unt patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1519 viz    0 com
1477 viz    0 com
1082 viz    0 com
1120 viz    0 com
4698 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016083 (s)