News Flash:

Paste cu sunca si maioneza II

16 Septembrie 2011
7073 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca si maioneza II
Ingrediente: 1 punga paste 1/2 kg sunca 300 g maioneza 5 castraveti mai mari 2 ardei verzi 3 ardei rosii 1 ardei galben 5 rosii piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg de apa. Legumele se taie in forma dorita, preferabil mai mari. Sunca se taie feliute subtiri si mai mari. Intr-un castron mai mare se pun toate ingredientele, inclusiv pastele, si se amesteca cu grija. La final se potriveste de sare si piper. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste untura carnati bolle paste lasagna
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1877 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028398 (s)