News Flash:

Paste cu sunca si maioneza

30 August 2011
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca si maioneza
Ingrediente: 400 gr paste spirala 3-4 castraveti acri 200 gr mazare proaspata 200 gr sunca de pui 250 gr maioneza sare Mod de preparare: Pastele se fierb, se scurg si se trec sub jet de apa rece, in sita, sa nu se lipeasca. Se pun intr-un vas impreuna cu sunca taiata cubulete, castravetele si mazarea fiarta si racita, trecuta si ea sub un jet de apa rece. Se adauga maioneza, sare si se amesteca. Se mai poate adauga sare sau castravete acru in functie de cat de acru doreste fiecare. Se decoreaza cu castravete si masline. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste peperoni somon gogosar murat bolle
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2783 viz    0 com
997 viz    0 com
901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 39 queries | Mysql time :0.024062 (s)