News Flash:

Paste cu sunca presata la cuptor

30 August 2011
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca la cuptor
Ingrediente: 300 g paste 200 g sunca presata 150 g cascaval 800 ml lapte 1 plic Maggi Mod de preparare: Pastele se fierb pe jumatate in apa cu sare, se scot, se trec printr-un jet de apa rece si se pun in tava. Sunca se taie bucatele si se amesteca cu pastele. Plicul de Maggi se amesteca cu 800 ml lapte si se toarna peste paste. Se da tava la cuptor si se lasa pana scade sosul. Cand sunt aproape gata, se rade cascavalul deasupra si se mai lasa la cuptor. Se servesc calde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paste untura urda cascaval lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    0 com
2783 viz    0 com
997 viz    0 com
901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020893 (s)