News Flash:

Paste cu sunca, masline si lamaie

23 Septembrie 2011
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca masline si lamaie
Ingrediente: 5oo g de paste fusilli 300 g sunca presata de pui sau porc 1 borcan de ciuperci feliate 300 g masline negre sau maro 2 ardei capia 350 ml sos de maioneza 1 lamaie 1 legatura patrunjel 1/2 lingurita de piper alb 1 lingurita de sare Mod de preparare: Pastele se fierb aproximativ 15 minute, apoi se pun in apa rece si se lasa 10 minute sa se mai umfle. Dupa aceea se lasa la scurs in strecuratoare. Pastele se amesteca cu ingredientele tocate. Apoi se pune sosul de maioneza si se amesteca. Se potriveste de sare si piper si se stoarce jumatate din lamaie in salata. Aceasta se pun in casoreta, deasupra se asaza felii de lamaie si se astupa. Se lasa la frigider cel putin 2 ore inainte de a fi servita. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste urda ciuperci ulei vegetal carnati afumati rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013361 (s)