News Flash:

Paste cu sunca, ciuperci si sos de rosii

13 Mai 2012
7720 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca ciuperci si sos de rosii
Ingrediente:

500 gr spaghete
300 gr sunca / pastrama / kaizer
200 gr masline fara samburi
o cutie ciuperci feliate sau 250 gr ciuperci proaspete
o cutie rosii in suc propriu, cubulete
oregano
piper
sare

cascaval sau parmezan pt. servit

Mod de preparare:

Se taie canea fasiute si se soteaza in putin ulei incins, se scurg ciupercile de saramura si se clatesc sau se curata si taie cele proaspete, apoi le punem si pe ele in tigaie la sotat. Se desface conserva de rosii si se adauga in tigaie, se pun si maslinele feliate si jumatate de litru de apa si se lasa sa fiarba circa 10-15 min. La final se sareaza, pipereaza si se adauga verdeturi dupa gustul propriu. Se fierb pastele al dente, se scurg si se aseaza pe o farfurie incalzita. Se toarna sosul peste ele.
Paste cu sunca, ciuperci si sos de rosii a la Craita.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spaghete sunca pastrama kaizer ciuperci oreganopipersare cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015466 (s)