News Flash:

Paste cu sunca, ciuperci si parmezan

12 Septembrie 2011
4845 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu sunca ciuperci si parmezan
Ingrediente: 500 g paste fundite 500 g ciuperci proaspete 250 g sunca afumata 100 g cascaval sau parmezan 100 ml ulei de masline oregano 2 g  piper 10 g sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj. Ciupercile se curata si se taie felii subtiri. Se incinge uleiul de masline, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa in jur de 10 minute, pana se rumenesc un pic. Pastele se strecoara si se trec repede sub un jet de apa rece. Compozitia de sunca si ciuperci se combina cu pastele si se rastorna intr-un vas rezistent la caldura. Se presara cascavalul si oregano sau chiar se amesteca in compozitie. Pastele se introduc la cuptor timp de 15 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala ciuperci cimbru uscat cascaval placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1718 viz    0 com
1375 viz    0 com
6542 viz    0 com
1225 viz    0 com
1310 viz    0 com
1712 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020896 (s)